Autoelektrika – bez struje nema vožnje

Iako često automobile koncipiramo kao mehanizme isključivo od metala, opruga i poluga, svi dobro znamo da automobili koriste struju i da stoga postoje i različite električne komponente auta. Vaše osobno vozilo ne mora biti Tesla (na struju) kako bi mu bila potrebna briga autoelektričara, jer danas svaki noviji model automobila ima puno elektrike u sebi. Dopustite nam da vas upoznamo s nekim bitnim pojmovima i objasnimo zbog čega je autoelektrika veoma bitna u automobilu.

Continue reading “Autoelektrika – bez struje nema vožnje” »

Gumeni autotepisi za auto kao odlična zaštita

Ako ste osoba koja se nekoliko puta dnevno (ili samo jednom dnevno) vozi u autu, postoji mogućnost da se godišnje vozite minimalno 365 puta, iako se većina ljudi godišnje vozi preko 1500 puta!

Svaki put kad ulazite u auto, vi ili vaši suputnici unose vlagu i onečišćenje. Jeste li se ikad zapitali čistite li svoj auto dovoljno često? Čistite li ga i iznutra ili ga čistite samo izvana?
Nemojte zaboraviti da je čist auto onaj koji je i iznutra i izvana uredan, a ne samo ispoliran na površini! Osim što je estetski bitno i osjećati ćete se bolje ako se vozite u čistom i preglednom autu, nečista unutrašnjost može donijeti razne probleme koje niste ni očekivali!

Continue reading “Gumeni autotepisi za auto kao odlična zaštita” »